Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

24 (2016)

Një shkencëtar shpik një makinë kohe, e cila çon në një konflikt midis vëllait të tij binjak dhe djalit të tij. Koha është e vetmja gjë që njeriu nuk mund ta kontrollojë… po sikur dikush ta ketë fuqinë?

Duration: 164 min

Release:

IMDb: 7.9