Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

7. Kogustaki Mucize (2019) a.k.a Miracle in Cell No. 7 a.k.a Mrekulli në qelinë 7

Një histori dashurie mes një babai me sëmundje mendore i cili akuzohet në mënyrë të padrejtë për vrasje, dhe vajzës së tij të dashur 6 vjeçare. Burgu do të jetë shtëpia e tyre. Bazuar në filmin Korean të 2013, “Mrekullia në qelinë numër 7.”