Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

A Perfect Man (2015) a.k.a. Un homme idéal

Mateu është një shkrimtar i ri 25-vjeçar i cili ëndërron të botojë romanin e tij. Një ditë ai gjen dorëshkrimin e një plaku që sapo ka vdekur dhe e boton në emër të tij, por sekreti i tij zbulohet shpejt.

Duration: 104 min

Release:

IMDb: 6.8