Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

A Trash Truck Christmas (2020) a.k.a. A Giant Jack Christmas

Kur saja e Babagjyshit rrëzohet në vigjilje të Krishtlindjes, i takon kamionit të plehrave, Henkut dhe shokëve të tyre kafshë, të shpërndajnë dhuratat, nën magjinë e festës…

Duration: 28 min

Release:

IMDb: 5.7