Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

After the Pandemic (2022)

Ndiqet një skenar ku shkalla e vdekshmërisë për një virus të ri nuk është 1%, por diku rreth 98%. Eli lë lagjen e saj dhe shkon në një qytet të ri ku ajo takohet me Kuinin, dikë që ka marrë një qasje të ndryshme në botën e re.

Duration: 84 min

Release:

IMDb: 3.6