Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Arbëria (2019)

Pas vdekjes së të atit, Aida kthehet në fshatin e saj arbëresh dhe përballet me ndjenjat e ndërlikuara për origjinën e saj.