" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Arctic Void (2022)

Kur elektriciteti ikën në mënyrë misterioze dhe pothuajse të gjithë zhduken nga një anije e vogël turistike në Arktik, frika bëhet mjeshtër për të tre ata që mbetën. Të detyruar të zbresin në breg, tre burrat përkeqësohen në trup dhe mendje derisa shfaqet një e vërtetë e errët që i detyron ata të bashkohen ose të zhduken.