Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Attack Part 1 (2022)

Dëshmoni ngritjen e një ushtari të ushtrisë ndërsa ai kupton fatin e tij dhe pajtohet të bëhet super ushtari i parë i Indisë i krijuar për të luftuar terroristët, ndërsa ai lufton demonët e tij të brendshëm dhe armiqtë e tij të jashtëm.