Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Bernie the Dolphin 2 (2019)

Delfini Berni dhe këtë herë do të përballet me kriminelët që duan të hakmerren ndaj tij dhe kujdestarëve të tij. Por njëri prej kriminelëve do të dalë jashtë planit dhe kjo do i ndyshojë gjërat.

Duration: 99 min

Release:

IMDb: 4.5