Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Blood Diamond (2006)

Diamantët e përgjakur nxirren nga zona e luftës në Afrikë dhe shiten për të financuar konfliktet.