" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Bring Him Back Dead (2022)

Një bandë e dhunshme kriminelësh urdhërohet, pas një grabitjeje të dështuar, të gjurmojë dhe eliminojë njeriun që i tradhtoi dhe iku. Daniels luan “anti-heroin”, Mandylor luan udhëheqësin e bandës dhe Baldwin një burrë me motive misterioze.

Duration: 86 min

Release:

IMDb: 4.5