" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Call Boy (2018) +18

Ryo Morinaka është student universiteti dhe punon me kohë të pjesshme në një bar. Ai është i mërzitur me jetën e tij të përditshme. Një ditë, miku i tij Shinya Tajima sjell pronarin e një bari në vendin ku punon Ryo Morinaka. Shizuka Mido është pronare e Klubit të Pasionit. Së shpejti, Ryo Morinaka fillon të punojë për Shizuka Mido në Klubin e Pasionit. Fillimisht ndihet në siklet, por plotëson dëshirat e femrave.

Duration: 119 min

Release:

IMDb: 6.1