Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Carter (2022)

I vendosur në një mision të rrezikshëm, pa asnjë nga kujtimet e tij, një burrë duhet ti shpëtojë vdekjes ndërkohë që është duke u përpjekur të zbulojë se kush është, si ka përfunduar aty, dhe kush është zëri misterioz në veshin e tij që e quan “Karter”?

Duration: 132 min

Release:

IMDb: 5.1