Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Charlie’s Angels (2019)

Elena Houghlin është shkencëtare, inxhiniere dhe shpikëse e Calistos, një burim i qëndrueshëm energjie që do të revolucionarizojë mënyrën se si njerëzit përdorin fuqinë. Por kur teknologjia bie në duar të gabuara, Elena i kërkon ndihmë Agjencisë Townsend.

Duration: 118 min

Release:

IMDb: 4.2