Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Christmas Inheritance (2017)

Për të qenë drejtoresha e përgjithshëme, një trashëgimtare e ardhshme është sfiduar nga babai i saj për t’i dërguar një letër Krishtlindjesh personalisht ish-partnerit të tij në qytetin e tyre të lindjes – duke udhëtuar me autobus, si e panjohur dhe me vetëm 100 dollarë. A do të mësojë ajo diçka nga njerëzit atje?

Duration: 104 min

Release:

IMDb: 5.7