Search results for "Argentina"
Notes for My Son (2020)

Notes for My Son (2020)

Notes for My Son (2020)
IMDb: 6.2
84 min

Gjatë luftës me kancerin, duke u përballur me të vërtetën e hidhur por të pashmangshme, Maria sigurohet të lërë pas një varg këshillash për djalin e saj 3-vjeçar, si dhe…

Country: 
Genre: Drama, NETFLIX
The Motorcycle Diaries (2004)

The Motorcycle Diaries (2004)

The Motorcycle Diaries (2004)
IMDb: 7.8
126 min

Dramatizimi i një udhëtimi me motor që Che Guevara bëri në rininë e tij, gjatë të cilit ai gjeti motivin e jetës së tij.

Country: 
Genre: Drama
Wild Tales (2014)

Wild Tales (2014)

Wild Tales (2014)
IMDb: 8.1
122 min

Gjashtë tregime të shkurtra që eksplorojnë ekstremitetet e sjelljes njerëzore që përfshijnë njerëzit në ankth.

Country: 
The Two Popes (2019)

The Two Popes (2019)

The Two Popes (2019)
IMDb: 7.7
125 min

Pas mureve të Vatikanit, papa Benedikt dhe papa i ardhshëm Françesko duhet të gjejnë një pikë të përbashkët për kishën katolike.

Country: 
Genre: Comedy, Drama, History