Search results for "Brazil"
Deep Hatred (2022)

Deep Hatred (2022)

Deep Hatred (2022)
IMDb: 4.3
74 min

Pas vdekjes së babait, një vajzë kthehet në shtëpinë e familjes së bashku me të dashurin dhe me një çift tjetër. Shumë shpejt ajo kupton se shtëpia mban një sekret…

Country: 
Genre: Horror
Beckett (2021)

Beckett (2021)

Beckett (2021)
IMDb: 5.6
110 min

Një turist amerikan përfundon në arrati në Greqi pasi një aksident tragjik e zhyt atë në një komplot politik që e ka kthyer atë në një objektiv vrasjeje.

Country: 
7 Prisoners (2021)

7 Prisoners (2021)

7 Prisoners (2021)
IMDb: 7.1
93 min

Për të siguruar një jetë më të mirë për familjen e tij në fshat, 18-vjeçari Mateus pranon të punojë në një kantier në São Paulo për shefin e tij të…

Country: 
Genre: Crime, Drama, NETFLIX
Double Dad

Double Dad

Double Dad
IMDb: 5.5
103 min

While her mom is away, a teen sneaks out of the hippie commune where she lives and embarks on a life-changing adventure to discover who her father is.

Country: 
Trash (2014)

Trash (2014)

Trash (2014)
IMDb: 7.2
114 min

Tre djem në Brazil zbulojnë në grumbullimin e plehrave diçka për të cilën do të ndiqen nga policia dhe do të mundohen të bëjnë gjënë e duhur me të…

Country: 
The Motorcycle Diaries (2004)

The Motorcycle Diaries (2004)

The Motorcycle Diaries (2004)
IMDb: 7.8
126 min

Dramatizimi i një udhëtimi me motor që Che Guevara bëri në rininë e tij, gjatë të cilit ai gjeti motivin e jetës së tij.

Country: 
Genre: Drama
The Traitor (2019) a.k.a Il Traditore

The Traitor (2019) a.k.a Il Traditore

The Traitor (2019) a.k.a Il Traditore
IMDb: 7.2
145 min

(Bazuar në ngjarje të vërteta) Jeta reale e Tomaso Busketës, i quajtur ndryshe “bosi i dy botëve”, i cili i bë informatori i parë i mafies, në Sicilinë e viteve…

Country: 
Genre: Crime, Drama
HD Lino 3D (2017)

Lino 3D (2017)

Lino 3D (2017)
HD
IMDb: 5.8
94 min

Lino works as an entertainer at children’s parties, but he can’t stand the way children treat him, making fun of him because he works in a cat’s costume. Determined to…

Country: