Search results for "Czech Republic"
Leave No Traces (2021)

Leave No Traces (2021)

Leave No Traces (2021)
IMDb: N/A
160 min

Në vitin 1983, Polonia komuniste tronditet nga rasti i gjimnazistit Regorz Przemik, i cili goditet për vdekje nga policia. I vetmi dëshmitar i rrahjes bëhet armiku numër një i shtetit.

Genre: Drama
The Auschwitz Escape (2021)

The Auschwitz Escape (2021)

The Auschwitz Escape (2021)
IMDb: 6.6
94 min

Dy të rinj hebrenj sllovakë arratisen nga Aushvici dhe kthehen në Sllovaki për të raportuar gjenocidin sistematik në kamp tek autoritetet.

Genre: Drama, History, War
Jojo Rabbit (2019)

Jojo Rabbit (2019)

Jojo Rabbit (2019)
IMDb: 8.1
108 min

Një djalosh i vogël në ushtrinë e Hitlerit, zbulon se nëna e tij fsheh një vajzë çifute në shtëpinë e tyre.

Genre: Comedy, Drama, War
HD AVP: Alien vs. Predator (2004)

AVP: Alien vs. Predator (2004)

AVP: Alien vs. Predator (2004)
HD
IMDb: 5.6
101 min

Gjatë një ekspedite arkeologjike në Bouvetøya të Islandes në Antarktik, një ekip arkeologësh dhe shkencëtarë të tjerë e gjejnë veten të kapur në një betejë mes dy legjendave.

Country: