Search results for "Greece"
Man of God (2021)

Man of God (2021)

Man of God (2021)
IMDb: 6.9
109 min

I internuar padrejtësisht, i dënuar pa gjyq, i shpifur pa shkak. Njeriu i Zotit përshkruan sprovat dhe mundimet e Shën Nektarios-it nga Egina, teksa ai mbart urrejtjen e padrejtë të…

Country: 
Genre: Drama, History
The Lost Daughter (2021)

The Lost Daughter (2021)

The Lost Daughter (2021)
IMDb: 6.7
121 min

Pushimet në plazh të një gruaje, marrin një kthesë të errët kur ajo fillon të përballet me problemet e të kaluarës së saj.

Genre: Drama, NETFLIX