Search results for "Israel"
The Kindergarten Teacher (2018)

The Kindergarten Teacher (2018)

The Kindergarten Teacher (2018)
IMDb: 6.7
96 min

Një kujdestare kopshti në Nju Jork bëhet e fiksuar me një nga nxënësit e saj për të cilin ajo beson se është një gjeni.

Genre: Drama, NETFLIX
Plan A (2021)

Plan A (2021)

Plan A (2021)
IMDb: 5.7
109 min

Në vitin 1945, një grup hebrenjsh të mbijetuar të holokaustit planifikuan të helmonin sistemin e ujit në Gjermani. Filmi tregon operacionin sekret të rrezikshëm dhe të guximshëm që u quajt…

Country: 
Genre: Thriller
The Lost Daughter (2021)

The Lost Daughter (2021)

The Lost Daughter (2021)
IMDb: 6.7
121 min

Pushimet në plazh të një gruaje, marrin një kthesë të errët kur ajo fillon të përballet me problemet e të kaluarës së saj.

Genre: Drama, NETFLIX