Search results for "Latvia"
The Good Neighbor (2021)

The Good Neighbor (2021)

The Good Neighbor (2021)
IMDb: 6.2
97 min

Një mbrëmje makthi shpaloset për fqinjët David dhe Robert kur ata godasin aksidentalisht një grua me biçikletë dhe ikin nga vendi i ngjarjes. Ndërsa Davidi është gjithnjë e më i…

Country: 
Genre: Thriller
Natural Light (2021)

Natural Light (2021)

Natural Light (2021)
IMDb: 6.4
103 min

Lufta e Dytë Botërore, Bashkimi Sovjetik i pushtuar. István Semetka është një fermer i thjeshtë hungarez, i cili shërben si Kaporal në një njësi speciale që kërkon grupe partizane. Gjatë…

Country: 
Genre: Drama, War