Search results for "N/A"
Dakota (2022)

Dakota (2022)

Dakota (2022)
IMDb: 6.0
96 min

Filmi përqëndrohet tek Keit, një vejushë që e ka humbur të shoqin në luftën në Afganistan dhe që së bashku me vajzën e saj po mundohen të mbajë fermën në…

Country: 
Genre: Adventure, Family
Jurassic Island (2022)

Jurassic Island (2022)

Jurassic Island (2022)
IMDb: 4.2
77 min

Një grup eksploruesish e gjejnë veten në një ishull të panjohur, të rrethuar nga “kafshë të zhdukura”.

Country: 
Monster Hunter: Legends of the Guild (2021)

Monster Hunter: Legends of the Guild (2021)

Monster Hunter: Legends of the Guild (2021)
IMDb: N/A
N/A

Aideni jeton në një botë ku njerëzit bashkëjetojnë me përbindëshat e tmerrshëm. Ky djalë i ri duhet të ngrihet dhe të shërbejë si luftëtar për të vrarë dragoin që rrezikon…

Country: 
Isi & Ossi (2020)

Isi & Ossi (2020)

Isi & Ossi (2020)
IMDb: 6.6
113 min

Për të realizuar ëndrrat e tyre të kuzhinës dhe boksit, vajza e një bilioneri krijon një aleancë përfituese nga të dy krahët me djalin e një nëne beqare në vështirësi.

Country: 
Genre: Comedy, Romance
Cupid (2020)

Cupid (2020)

Cupid (2020)
IMDb: 5.5
83 min

KUPIDI – Fei, një nxënëse gjimnazi, që praktikon magjinë e zezë, thërret Kupidin, vrasësin e dashurisë, për t’u hakmarrë ndaj bashkëmoshatarëve, të cilët i punuan një rreng tmerrësisht turpërues.

Country: 
Genre: Horror
The Windermere Children (2020)

The Windermere Children (2020)

The Windermere Children (2020)
IMDb: N/A
88 min

Koha e holokaustit, kur Anglia shpëton 300 fëmijë, të mbijetuar nga kampet e përqëndrimit dhe i strehon në Windermere. Kjo është historia e ashpër, e trishtë e lidhjeve që këta…

Country: 
Genre: Drama
Theresa & Allison (2019) 18+

Theresa & Allison (2019) 18+

Theresa & Allison (2019) 18+
IMDb: 7.2
120 min

Historia e një nate kthehet katastrofike për Terezën e cila e gjen veten të tërhequr në një botë egërsie ç’njerëzore. Gjatë gjithë kohës tundohet nga e bukura dhe e pavdekshmja…

Country: 
Genre: Erotikë