Search results for "New Zealand"
Coming Home in the Dark (2021)

Coming Home in the Dark (2021)

Coming Home in the Dark (2021)
IMDb: 5.7
2 min

Një mësues shkolle detyrohet të përballet me një akt mizor nga e shkuara kur dy djem endacakë e marrin peng me familjen në një udhëtim të gjatë me makinë.

Country: 
Genre: Horror, Thriller
The Red Book Ritual (2022)

The Red Book Ritual (2022)

The Red Book Ritual (2022)
IMDb: N/A
2 min

Tre miq vendosin të luajnë një lojë paranormale, Librin e Kuq. Por nuk e dinë që në shtëpinë ku ndodhen, vite më parë ka vdekur një shtrigë si pjesë e…

Genre: Horror
King Kong

King Kong

King Kong
IMDb: 7.2
187 min

In 1933 New York, an overly ambitious movie producer coerces his cast and hired ship crew to travel to mysterious Skull Island, where they encounter Kong, a giant ape who…

The Power of the Dog (2021)

The Power of the Dog (2021)

The Power of the Dog (2021)
IMDb: 7.0
126 min

Fermeri karizmatik Fill Burbank ngjall frikë tek ata përreth tij. Kur vëllai i tij sjell në shtëpi një grua të re dhe djalin e saj, Filli i torturon ata derisa…

Black Christmas (2019)

Black Christmas (2019)

Black Christmas (2019)
IMDb: 3.1
92 min

Një grup vajzash studente po përndiqen nga një i panjohur gjatë pushimeve të fundvitit. Kjo vazhdon derisa grupi i motrave të përbetuara zbulon se vrasësi është pjese e një komploti…

Country: 
Genre: Horror, Mystery
30 Days of Night (2007)

30 Days of Night (2007)

30 Days of Night (2007)
IMDb: 6.6
113 min

Në Barrou të Alaskës, dielli nuk del për 30 ditë të tëra në stinën e dimrit. Kur qyteti ul qepenat, shumica e njerëzve që vendosën të qëndrojnë, vriten në mënyrë…

Country: 
Genre: Horror, Thriller
Take Home Pay (2019)

Take Home Pay (2019)

Take Home Pay (2019)
IMDb: 5.4
105 min

Dy vëllezër shkojnë për herë të parë në Zelandën e Re si punëtorë sezonalë, por situata merr një kthesë kur Popo vjedh paratë e Alamas dhe largohet.

Country: 
Genre: Action, Comedy
Jojo Rabbit (2019)

Jojo Rabbit (2019)

Jojo Rabbit (2019)
IMDb: 8.1
108 min

Një djalosh i vogël në ushtrinë e Hitlerit, zbulon se nëna e tij fsheh një vajzë çifute në shtëpinë e tyre.

Genre: Comedy, Drama, War