Search results for "Nigeria"
Glamour Girls (2022)

Glamour Girls (2022)

Glamour Girls (2022)
IMDb: 3.7
125 min

Disa vajza hyjnë në botën e “eskortave” në kërkim të pasurive të lehta dhe gjenden në një rast të frikshëm grabitjesh dhe vrasjesh. A do mund të dalin ato nga…

Country: 
Genre: Drama
Citation (2020)

Citation (2020)

Citation (2020)
IMDb: 6.0
151 min

Një studente e shkëlqyer në një universitet në Nigeri përballet me paragjykimet pasi raporton se një profesor i mirënjohur u përpoq ta përdhunonte.

Country: