Search results for "Puerto Rico"
Ana (2020)

Ana (2020)

Ana (2020)
IMDb: 5.4
105 min

Ana takon rastësisht Rafën. Ata nisen në një udhëtim rrugor në tentativë për të shpëtuar Rafën nga falimentimi dhe vdekja. Ana është vetëm 11 vjeçe por me një mendje shumë…

Country: 
Genre: Comedy, Drama
HD In the Blood (2014)

In the Blood (2014)

In the Blood (2014)
HD
IMDb: 5.7
108 min

Kur bashkëshorti i saj gjatë pushimev në Karaibe humb, gruja e ti vendos veten e saj në pushtimen e njerëzve dhe përgjitësin për gjetjen e burrit.

Country: