Search results for "Taiwan"
Ne Zha (2021)

Ne Zha (2021)

Ne Zha (2021)
IMDb: 4.7
105 min

Një grup garuesish marrin pjesë në garat e Ligës aziatike. Gjërat vështirësohen kur mes anëtarëve të grupit lindin mosmarrëveshje dhe njëri prej tyre pëson aksident. A do arrijnë ata të…

Country: 
Genre: Aziatik, Drama
HD The Wrath of Vajra (2013)

The Wrath of Vajra (2013)

The Wrath of Vajra (2013)
HD
IMDb: 5.8
111 min

Një klan vdekjeprurës japonez që e quanin veten Tempulli i Hadianit ishin vënë në detyrë për të shkatërruar shpirtin e kinës. I riu Vajra ishte nje njeri i veçantë, i…

Country: