Search results for "Thailand"
Phobia (2008) a.k.a 4bia

Phobia (2008) a.k.a 4bia

Phobia (2008) a.k.a 4bia
IMDb: 6.6
240 min

Katër tregime horror sillen rreth një viktime aksidenti, një të riu të bullizuar, histori fantazmash dhe një princeshe të vdekur.

Country: 
Genre: Horror, Thriller
Cracked (2022)

Cracked (2022)

Cracked (2022)
IMDb: 5.1
93 min

Ruja e trashëgoi pikturën nga babai i saj i ndjerë dhe punësoi Timin, një restaurues arti për ta riparuar, por ata nuk e dinë që ky art i paçmuar erdhi…

Country: 
Genre: Horror, Thriller
Deep (2021)

Deep (2021)

Deep (2021)
IMDb: 4.9
101 min

Katër studentë të shkollës së mjekësisë bëhen pjesë e një një eksperimenti të neuroshkencës, i cili del jashtë kontrollit dhe duhet të gjejnë një rrugëdalje para se të jetë tepër…

Country: 
The Whole Truth (2021)

The Whole Truth (2021)

The Whole Truth (2021)
IMDb: 5.1
125 min

Kur Pim dhe Put pengohen në një vrimë të çuditshme në murin e shtëpisë së gjyshërve, incidente të tmerrshme zbulojnë sekrete të këqija për familjen e tyre.

Country: 
Genre: Horror, NETFLIX