Search results for "United Arab Emirates"
Contagion (2011)

Contagion (2011)

Contagion (2011)
IMDb: 6.6
106 min

Gjithçka fillon me shfaqjen e një virusi vdekjeprurës dhe mundësitë e një grupi doktorësh dhe shkencëtarësh që të ndalojmë përhapjen e tijë, që mund të drejtojë në zhdukjen e rracës…

Flight (2012)

Flight (2012)

Flight (2012)
IMDb: 7.3
138 min

Denzel Washington luan rolin e një piloti që arrin të ulë një avion që pëson papritmas një defekt serioz, duke shpëtuar kështu jetën e pasagjerëve nga vdekja e sigurt. Bota…

Genre: Drama