Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Dakota (2022)

Filmi përqëndrohet tek Keit, një vejushë që e ka humbur të shoqin në luftën në Afganistan dhe që së bashku me vajzën e saj po mundohen të mbajë fermën në një qytet të vogël, ndërkohë që drejton si vullnetare departamentin e zjarrfikësve.

Duration: 96 min

Release:

IMDb: 6.0