" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Day Shift (2022)

Një baba punëtor, jakë blu, i cili thjesht dëshiron t’i sigurojë një jetë të mirë vajzës së tij 8-vjeçare të zgjuar. Puna e tij e zakonshme e pastrimit të pishinave në Luginën e San Fernandos është një mbulim për burimin e tij të vërtetë të të ardhurave: gjuetia dhe vrasja e vampirëve.

Duration: 113 min

Release:

IMDb: 6.1