Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Einstein and Eddington (2008)

Dramë rreth zhvillimit të teorisë së relativitetit të përgjithshëm të Albert Ajnshtajnit dhe marrëdhënies së Ajnshtajnit me shkencëtarin britanik Sir Arthur Eddington, fizikani i parë që provoi eksperimentalisht idetë e tij.