Search results for "2014"
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5
Season 2
Episode: 5
Air Date: 2014-10-30

Tommy dhe Grace ritakohen dhe kujtojnë kohërat e vjetra, për këtë ai largohet nga May. Tashmë duhet të thurë planin për të vrarë Marshallin, por edhe t’i shpetojë djallëzive të…

Episode Title: Episode 5
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 2
Episode: 6
Air Date: 2014-11-06

Me ardhjen e ditës së Derbit, Tommy përballet me situata të vështira kundrejt armiqve të tij dhe zgjerimit të kompanisë që zotëron. Do ia hedhe paq edhe këtë herë?

Episode Title: Episode 6
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2
Season 2
Episode: 2
Air Date: 2014-10-09

Tommy ofrohet për të ndihmuar Pollin për të kërkuar për fëmijët e saj, të cilët kohë më parë u morën prej saj. Në Londër, Tommy rrezikon jetën e tij duke…

Episode Title: Episode 2
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 3
Season 2
Episode: 3
Air Date: 2014-10-16

Ndërsa bandat irlandeze luftojnë njëra-tjetrën në Birmingham, Arthuri kërcënohet nga nëna e djalit që vrau në ndeshjen e boksit, e cila nuk lëkundet aspak nga paratë…

Episode Title: Episode 3
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2014-10-23

Arthuri merr me forcë klubin Eden të Londrës, ndërkohë që Thomasi dhe trajneria e tij e re e kalit njihen më mirë.

Episode Title: Episode 4
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1
Season 2
Episode: 1
Air Date: 2014-10-02

Familja Shelby sapo ka pësuar humbjen e njërit prej anëtarëve të saj, por kjo gjë nuk i ndalon ata në vazhdimin e biznesit të tyre. Planet e Tomit për zgjerimin…

Episode Title: Episode 1