Search results for "2015"
Eps10 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)
Season 1
Episode: 10
Air Date: 2015-09-02

“Episodi i fundit i Sezonit 1”: Elioti bën një tjetër zbulim të madh rreth jetës së tij dhe fsociety. Bota e Tajrellit fillon të bëhet më e vogël. Anxhela ka…

Episode Title: eps1.9_zer0-day.avi
Serie: Mr. Robot
Eps8 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2015-08-12

Allsafe hakohet dhe Elioti duhet të takohet me White Rose. Tyrell merret në pyetje nga policia ndërsa Eliotit i kujtohet se kush është ai në të vërtetë.

Episode Title: eps1.7_wh1ter0se.m4v
Serie: Mr. Robot
Eps9 Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9

Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9

Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9
Season 1
Episode: 9
Air Date: 2015-08-19

Elioti duhet të përballet me sfidat e së shkuarës dhe të mësohet me familjen e re…

Episode Title: eps1.8_m1rr0r1ng.qt
Serie: Mr. Robot
Eps6 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2015-07-29

Për të shpëtuar dikë Elioti hakon sistemin e burgut për të liruar një shitës droge, Loja e Tajrellit bëhet e çuditshme Anxhela heton vdekjen e mamasë së saj.

Episode Title: eps1.5_br4ve-trave1er.asf
Serie: Mr. Robot
Eps7 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2015-08-05

Mr.Robot përpiqet të rikthejë sërisht grupin e “fsociety”; Angela arrin të krijoje marrëveshje me Colby-n; Tyrell takon sërisht gruan e Scott-it.

Episode Title: eps1.6_v1ew-s0urce.flv
Serie: Mr. Robot
Eps4 Mr. Robot Sezoni 1 Episodi 4

Mr. Robot Sezoni 1 Episodi 4

Mr. Robot Sezoni 1 Episodi 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2015-07-15

Eliot gjendet përballë sfidës që të mos pijë më morfinë dhe i duhet të durojë pasojat. Ndërkohë po afron afati për planin e tyre.

Episode Title: eps1.3_da3m0ns.mp4
Serie: Mr. Robot
Eps5 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 5

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 5

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2015-07-22

Fsociety përpiqet për të depërtuar Stil Mountain, objektin më të sigurt e të dhënave në Amerikë.

Episode Title: eps1.4_3xpl0its.wmv
Serie: Mr. Robot
Eps3 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 3

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 3

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2015-07-08

Jeta e Elioti përpiqet të jetë normale po nuk ndodh ashtu kur paraqitet “fsociety”. Gidoni është dyshuesi kryesor që kontrollona serverët në Dulles, kur Tajrell luan një lojë tjetër me…

Episode Title: eps1.2_d3bug.mkv
Serie: Mr. Robot
HD Eps2 Mr. Robot Sezoni – 1 Episodi 2

Mr. Robot Sezoni – 1 Episodi 2

Mr. Robot Sezoni – 1 Episodi 2
HD
Episode: 2
Air Date: 2015-07-01

Elioti duhet të zgjedhë midis ofertës për të punuar për Evil Corp ose për fsociety.

Episode Title: eps1.1_ones-and-zer0es.mpeg
Serie: Mr. Robot
Eps1 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2015-05-27

Në MR. ROBOT, Elioti, një inxhenier për sigurinë kompjuterike ditën dhe një mbrojtës i njerëzve natën, rekrutohet nga një grup i panjohur hakerash për të shkatërruar firmën për të cilën…

Episode Title: eps1.0_hellofriend.mov
Serie: Mr. Robot