Search results for "2016"
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 3
Episode: 6
Air Date: 2016-06-09

Teksa rusët testojnë “Kapelat e Errëta”, Tomi kupton se po ja hedhin. Por, ai ka një as nën mëngë.

Episode Title: Episode 6
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5
Season 3
Episode: 5
Air Date: 2016-06-02

Teksa rusët testojnë “Kapelat e Errëta”, Tomi kupton se po ja hedhin. Por, ai ka një as nën mëngë.

Episode Title: Episode 5
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2
Season 3
Episode: 2
Air Date: 2016-05-12

Tommy zbulon nivelin e misionit që i është dhënë dhe deri ku janë të gatshëm të shkojnë pagatorët e tij, në kërkim të fuqisë. Ndërkohë, aktivitetet e familjes së tij…

Episode Title: Episode 2
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3
Season 3
Episode: 3
Air Date: 2016-05-19

Duke iu kundërpërgjigjur veprimeve të italianëve, Tommy ndjek rrugën e hakmarrjes, e cila e çon në një vend të errët dhe kërcënon të shkëpusë familjen. Ndërkohë, ai thur planet për…

Episode Title: Episode 3
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4
Season 3
Episode: 4
Air Date: 2016-05-26

Tommy planifikon një grabitje, por Polly shqetësohet, sepse ai do vrasë At Hughesin dhe i rrëfehet një prifti. Tommy fle me Tatianan, e cila tregon anën e saj të rrezikshme…

Episode Title: Episode 4
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1
Season 3
Episode: 1
Air Date: 2016-05-05

Është dita e shumëpritur e martesës së Thomas Shelbyt. Një vizitor misterioz vë në rrezik gjithë familjen Shelby dhe Thomasi e gjen veten të përfshirë në një rrjet intrige më…

Episode Title: Episode 1
Eps12 Mr. Robot Season 2 Episode 12

Mr. Robot Season 2 Episode 12

Mr. Robot Season 2 Episode 12
Season 2
Episode: 12
Air Date: 2016-09-21

fsociety is in too deep rn. an old friend reveals all to elliot. sh*t gets real af.

Episode Title: eps2.9_pyth0n-pt2.p7z
Serie: Mr. Robot
Eps10 Mr. Robot Season 2 Episode 10

Mr. Robot Season 2 Episode 10

Mr. Robot Season 2 Episode 10
Season 2
Episode: 10
Air Date: 2016-09-07

elliot starts to wonder if mr. robot has been lying to him. darlene tries to do the right thing. dom and fbi get closer.

Episode Title: eps2.8_h1dden-pr0cess.axx
Serie: Mr. Robot
Eps11 Mr. Robot Season 2 Episode 11

Mr. Robot Season 2 Episode 11

Mr. Robot Season 2 Episode 11
Season 2
Episode: 11
Air Date: 2016-09-14

angela makes an unexpected acquaintance. elliot does the same. dom engages in an interesting ama.

Episode Title: eps2.9_pyth0n-pt1.p7z
Serie: Mr. Robot
Eps8 Mr. Robot Season 2 Episode 8

Mr. Robot Season 2 Episode 8

Mr. Robot Season 2 Episode 8
Season 2
Episode: 8
Air Date: 2016-08-24

elliot realizes the repercussions of a power vacuum. fsociety begins to fracture and darlene is forced to make hard decisions.

Episode Title: eps2.6_succ3ss0r.p12
Serie: Mr. Robot
Eps9 Mr. Robot Season 2 Episode 9

Mr. Robot Season 2 Episode 9

Mr. Robot Season 2 Episode 9
Season 2
Episode: 9
Air Date: 2016-08-31

angela wants more from evil corp than they want to give her. unsure if dark army is working w/ or against them, elliot and darlene seek answers. the truth is…

Episode Title: eps2.7_init_5.fve
Serie: Mr. Robot
Eps7 Mr. Robot Season 2 Episode 7

Mr. Robot Season 2 Episode 7

Mr. Robot Season 2 Episode 7
Season 2
Episode: 7
Air Date: 2016-08-17

happy 4th. mr. robot and elliot try to make nice. fsociety releases a holiday video in honor of uncle sam. fsociety FTW. darlene acts on a desire from long ago.

Episode Title: eps2.5_h4ndshake.sme
Serie: Mr. Robot
Eps5 Mr. Robot Season 2 Episode 5

Mr. Robot Season 2 Episode 5

Mr. Robot Season 2 Episode 5
Season 2
Episode: 5
Air Date: 2016-08-03

elliot cant quit the game but tbh it proves bigger than expected. dom and fbi go to china to investigate five/nine. joanna is haunted– or hunted? darlene calls on angela…

Episode Title: eps2.3_logic-b0mb.hc
Serie: Mr. Robot
Eps6 Mr. Robot Season 2 Episode 6

Mr. Robot Season 2 Episode 6

Mr. Robot Season 2 Episode 6
Season 2
Episode: 6
Air Date: 2016-08-10

mr. robot attempts to show elliot that he can be useful. darlene and angelas plan doesnt go as expected.

Episode Title: eps2.4_m4ster-s1ave.aes
Serie: Mr. Robot
Eps3 Mr. Robot Season 2 Episode 3

Mr. Robot Season 2 Episode 3

Mr. Robot Season 2 Episode 3
Season 2
Episode: 3
Air Date: 2016-07-20

elliot vows to beat mr. robot but it aint easy, smh. angela sees behind the scenes at evil corp. sh*t

Episode Title: eps2.1_k3rnel-pan1c.ksd
Serie: Mr. Robot
Eps4 Mr. Robot Season 2 Episode 4

Mr. Robot Season 2 Episode 4

Mr. Robot Season 2 Episode 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2016-07-27

elliot friends ray, hopes he can help finally delete mr. robot. dom makes a big discovery. darlene wonders whos the bigger threat– fbi or dark army?

Episode Title: eps2.2_init_1.asec
Serie: Mr. Robot
Eps2 Mr. Robot Season 2 Episode 2

Mr. Robot Season 2 Episode 2

Mr. Robot Season 2 Episode 2
Season 2
Episode: 2
Air Date: 2016-07-13

angela happy at evil corp. tyrell MIA and joanna has a new bf? wtf? dom leads fbi investigation into five/nine. elliot demands answers from mr. robot.

Episode Title: eps2.0_unm4sk-pt2.tc
Serie: Mr. Robot
Eps1 Mr. Robot Season 2 Episode 1

Mr. Robot Season 2 Episode 1

Mr. Robot Season 2 Episode 1
Season 2
Episode: 1
Air Date: 2016-07-13

one month later and omfg, five/nine changed the world. elliot in seclusion. darlene takes the lead. fsociety delivers malicious payload. TANGO DOWN? tbc.

Episode Title: eps2.0_unm4sk-pt1.tc
Serie: Mr. Robot