Search results for "2018"
Eps7 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 7

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 7

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2018-11-16

Maria i përgjërohet Félixit të kthehet në Sinaloa. Kiki mbledh dëshmi për fushat e bandës së Guadalajaras. Neto mban zi për të birin.

Episode Title: Jefe de Jefes
Eps8 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 8

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 8

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2018-11-16

Pasi DEA djeg fushën e madhe të Rafas, Félixi përpiqet të ndalojë bashkëpunëtorët e tij që të marrin hak. Kiki dhe Jaime takohen me hetuesit nga Washingtoni.

Episode Title: Just Say No
Eps9 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 9

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 9

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 9
Season 1
Episode: 9
Air Date: 2018-11-16

Jaime dëshpërohet nga pengesa prej dokumenteve burokratike. Mika shqetësohet për burrin e saj. Felix i kërkon Rafas të zhduket.

Episode Title: 881 Lope de Vega
Eps10 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 10

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 10

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 10
Season 1
Episode: 10
Air Date: 2018-11-16

Ndërsa presioni rritet, Félixi kthehet në Sinaloa. Jaime dhe Mika të tërbuar kërkojnë drejtësi dhe përgjigje.

Episode Title: Leyenda
Eps3 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 3

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 3

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2018-11-16

Kiki shkon i vetëm dhe i maskuar në një operacion të rrezikshëm. Feliksi i drejtohet mentorit të tij për këshilla, pasi konflikti midis policëve dhe trafikantëve përshkallëzohet, por këshillat e…

Episode Title: El Padrino
Eps4 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 4

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 4

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2018-11-16

Pas muajsh frustrimi, Kiki shfrytëzon një mundësi. Rafa sfidon një person që ka pushtet të fuqishëm në qeveri, duke e vënë Felixin në një pozitë të vështirë.

Episode Title: Rafa, Rafa, Rafa!
Eps5 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 5

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 5

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2018-11-16

Një kërcënim trondit Mikën. Félix mendon për një të ardhme më të mirë për kartelin e Guadalaharës.

Episode Title: The Colombian Connection
Eps6 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 6

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 6

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2018-11-16

Një luftë e dhunshme për pushtet shpërthen mes Falkonit dhe Rafës. Ndërsa Feliksi përpiqet të zërë vendin e tij në biznesin e kokainës, DEA e josh atë të shkojë në…

Episode Title: La Última Frontera
Eps2 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 2

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 2

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2018-11-16

Félix përpiqet të bashkojë të gjitha tregjet dhe të formojë një organizatë, ndërsa Rafa kërkon ujë në shkretëtirë për drogën e tij. Policia e korruptuar dhe vetëkënaqësia e DEA-s irritojnë…

Episode Title: The Plaza System
Eps1 Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 1

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 1

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2018-11-16

Kur ushtria sulmon Sinaloan, një kultivues ambicioz i marjuanës krijon një plan për të ndërtuar një perandori droge në Guadalajara. Një agjent i ri DEA-s transferohet në Meksikë.

Episode Title: Camelot