Search results for "2019"
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 4
Season 5
Episode: 4
Air Date: 2019-09-08

Tommy krijon një partneritet të ri të rrezikshëm dhe një festë e Shelbyt premton momente delikate.

Episode Title: The Loop
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 5
Season 5
Episode: 5
Air Date: 2019-09-15

Mosley përfiton nga ngjarjet shokuese për t’i dhënë një fjalim turmës së mbledhur te Arrow House. Më pas ai i jep instruksione Tommy-t. Arthur me njerëzit e tij mbërrijnë në…

Episode Title: The Shock
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 5
Episode: 6
Air Date: 2019-09-22

Shtohet tensioni në familje pas një lajmërimi të papritur. Tommy vendos në lëvizje planin për Oswald Mosleyn, por mos vallë ka nënvlerësuar kundërshtarin?

Episode Title: Mr Jones
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1
Season 5
Episode: 1
Air Date: 2019-08-25

Në mometin e kolapsit të Wall Street-it, Tommy përballet me rreziqe të reja dhe ndërmerr veprime të guximshme.

Episode Title: Black Tuesday
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 2
Season 5
Episode: 2
Air Date: 2019-08-26

Ndërsa Kapelat e Errëta po kalojnë shumë telashe, Tommy paralajmërohet që ka një tradhtar mes njerëzve të tij.

Episode Title: Black Cats
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 3
Season 5
Episode: 3
Air Date: 2019-09-01

Ndërsa Mosley karizmatik tregon haptazi qëllimet e tij, Tommy bën një aleancë të re të pabesë.

Episode Title: Strategy
Eps3 Mr. Robot Season 4 Episode 3

Mr. Robot Season 4 Episode 3

Mr. Robot Season 4 Episode 3
Season 4
Episode: 3
Air Date: 2019-10-20

Whiterose has the feels. Elliot owned by his own hack. An old foe waits.

Episode Title: 403 Forbidden Error
Serie: Mr. Robot
Eps4 Mr. Robot Season 4 Episode 4

Mr. Robot Season 4 Episode 4

Mr. Robot Season 4 Episode 4
Season 4
Episode: 4
Air Date: 2019-10-27

Elliot, z.Robot dhe Tyrell ecin në një pyll në mes të dimrit. Darlene takon një Santa të dehur. Dom është shumë rëndë.

Episode Title: 404 Not Found
Serie: Mr. Robot
Eps1 Mr. Robot Season 4 Episode 1

Mr. Robot Season 4 Episode 1

Mr. Robot Season 4 Episode 1
Season 4
Episode: 1
Air Date: 2019-10-06

xmas time. elliot+mrrobot are BAK. darlene deals with real sh*t. tyrell’s bored. dom’s paranoid AF.

Episode Title: 401 Unauthorized
Serie: Mr. Robot
Eps2 Mr. Robot Season 4 Episode 2

Mr. Robot Season 4 Episode 2

Mr. Robot Season 4 Episode 2
Season 4
Episode: 2
Air Date: 2019-10-13

Elliot + Darlene come together. Dom gets dark army vibes.

Episode Title: 402 Payment Required
Serie: Mr. Robot