Search results for "2020"
Eps6 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 6

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 6

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 6
Season 2
Episode: 6
Air Date: 2020-02-13

Felixi takohet me një udhëheqës politik ndërsa Benjamini zgjedh të mbajë një qëndrim të fortë teksa konflikti mes Sinaloas dhe Tijuanas bëhet gjithnjë e më i nxehtë. Skuadra e ëaltit…

Episode Title: El Dedazo
Eps7 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 7

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 7

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 7
Season 2
Episode: 7
Air Date: 2020-02-13

Félix propozon një plan të ri për të ndihmuar PRI të fitojë zgjedhjet dhe të mposhtë Cárdenas. ëalt zhvillon një takim të papritur në Ojinaga.

Episode Title: Truth and Reconciliation
Eps8 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 8

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 8

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 8
Season 2
Episode: 8
Air Date: 2020-02-13

Mexican authorities, the FBI and Félix all seek out Acosta after a newspaper publishes an interview with him. The presidential election begins.

Episode Title: Se Cayó El Sistema
Eps9 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 9

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 9

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 9
Season 2
Episode: 9
Air Date: 2020-02-13

Félix stakes the future of his entire cartel on the delivery of 70 tons of cocaine as Walt and the DEA plan to topple the kingpin’s empire.

Episode Title: Growth, Prosperity, and Liberation
Eps10 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 10

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 10

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 10
Season 2
Episode: 10
Air Date: 2020-02-13

After meeting with Pacho, Félix presents the plaza bosses with a new business plan. Walt receives a surprising invitation.

Episode Title: Free Trade
Eps1 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 1

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 1

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 1
Season 2
Episode: 1
Air Date: 2020-02-13

Miguel merr një dhuratë të veçantë për ditëlindje. Agjentët e DEA arrijnë të kapin atë që vrau agjentin amerikan.

Episode Title: Salva El Tigre
Eps2 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 2

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 2

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 2
Season 2
Episode: 2
Air Date: 2020-02-13

Verdin tallet me agjentët e DEA-s që po e torturojnë. Félix i ofron trafikantit të opiumit, Guerra, një marrëveshje partneriteti. Ndërsa, motra e Benjamínit, Enedina, propozon një ide të re…

Episode Title: Alea lacta Est
Eps3 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 3

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 3

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 3
Season 2
Episode: 3
Air Date: 2020-02-13

Ruben Zuno Arce u tregon Breslinit dhe njerëzve të tij ndarjen e zonave të Felixit ndërkohë që Zuno bëhet objektivi i tyre i radhës.

Episode Title: Ruben Zuno Arce
Eps4 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 4

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 4

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2020-02-13

Zuno dëshmon para një juri madhështore. Isabella përpiqet të ndërmjetësojë një marrëveshje me Enedina. Félix i bën një ofertë të guximshme një kontakti amerikan.

Episode Title: The Big Dig
Eps5 Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 5

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 5

Narcos: Mexico Sezoni 2 Episodi 5
Season 2
Episode: 5
Air Date: 2020-02-13

Tensioni për Sicarion rritet. Asgjë nuk është e thjeshtë për Félixin, pasi ai duket se po lufton një botë që është shumë kundër ideve të tij.

Episode Title: AFO