Turn off light Favorite PreviousNext Comments () Report
  • Server 1
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Narcos: Mexico Sezoni 1 – Episodi 3

Kiki shkon i vetëm dhe i maskuar në një operacion të rrezikshëm. Feliksi i drejtohet mentorit të tij për këshilla, pasi konflikti midis policëve dhe trafikantëve përshkallëzohet, por këshillat e kanë një çmim…

Episode Title: El Padrino

Air Date: 2018-11-16

Year: