Turn off light Favorite PreviousNext Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Familja Shelby sapo ka pësuar humbjen e njërit prej anëtarëve të saj, por kjo gjë nuk i ndalon ata në vazhdimin e biznesit të tyre. Planet e Tomit për zgjerimin e biznesit në Londër fillojnë të realizohen. Bashkë me këtë zgjerim vinë dhe mosmarrëveshjet në familje e për më tepër edhe probleme të shumta me rivalët e tyre.