Turn off light Favorite PreviousNext Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 1

Janë Krishtlindjet dhe Tom Shelbi merr një letër që e bën atë të kuptojë që ai dhe çdo pjesëtar tjetër i familjes janë në rrezik. Ai e di që është koha që familja e tij të harrojë diferencat midis tyre dhe të përballen me armikun së bashku.

Episode Title: The Noose

Air Date: 2017-11-15

Year: