Turn off light Favorite PreviousNext Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Në natën e ndeshjes së madhe, rreziku rri në hije për Thomas Shelbyn dhe familjen e tij. Kur Luca Changretta luan kartën e tij të fundit, Tommy vendos në lëvizje një seri ngjarjesh që do të ndryshojnë përgjithmonë Kapelat e Errëta.

Episode Title: The Company

Air Date: 2017-12-20

Year: