Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Exorcist: The Beginning (2004)

Vite përpara se Ati Lankester Merrin të ndihmonte në shpëtimin e shpirtit të Regan MacNeil, ai së pari takohet me demonin Pazuzu në Afrikën Lindore. Kjo është historia e betejës fillestare e At’Merrinit me Pazuzu dhe rizbulimi i besimit të tij.