Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

For Sama (2019)

Për Saman, është një udhëtim intim dhe epik mbi eksperiencën e grave gjatë luftës.

Duration: 100 min

Release:

IMDb: 8.7