0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Foxhole (2021)

Mbi 36 orë në tre luftëra të ndryshme, një grup i vogël ushtarësh përballet me vdekjen, dështimin dhe një situatë luftarake gjithnjë e më të paqëndrueshme.

Duration: 95 min

Release:

IMDb: 3.8