Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Frida (2002) +18

“Frida” tregon jetën që Frida Kahlo jetoi pa u trembur me Diego Rivera, teksa çifti i ri pushtoi botën e artit. Nga marrëdhënia e saj komplekse dhe e qëndrueshme me mentorin dhe bashkëshortin e saj deri te lidhja e saj e paligjshme dhe e diskutueshme me Leon Trotsky, te ngatërresat e saj provokuese dhe romantike me gratë, Frida Kahlo jetoi një jetë të guximshme dhe pa kompromis si një revolucionare politike, artistike dhe seksuale.