Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Gaslight (2022)

Jeta e një gruaje të martuar futet në një spirale dhe ajo dyshon se disa njerëz të afërt të saj janë arsyeja për këtë. Kujt mund t’i besojë ajo? Asgjë nuk vjen pa sakrifica.