Biografi Movies
Diego Maradona (2019)

Diego Maradona (2019)

Diego Maradona (2019)
IMDb: 7.7
130 min

Ky dokumentar përqendrohet në karrierën e futbollistit të njohur Diego Armando Maradona, i cili luajti për S.S.C. Napoli në vitet ’80.

Country: 
HD Lincoln (2012)

Lincoln (2012)

Lincoln (2012)
HD
IMDb: 7.3
150 min

Ky film dramatik analizon trazirat e muajve të fundit te presidentit te 16-te të ShBA-së. Në një komb të ndarë nga lufta dhe përfshirë nga erërat e ndryshimit, Lincoln vëzhgon…

Country: