Drame Movies
The Policeman’s Lineage (2022)

The Policeman’s Lineage (2022)

The Policeman’s Lineage (2022)
IMDb: 6.1
119 min

Kur babai i tij vdes kur ishte i vogël, Çoi vendos të ndjekë hapat e tij si polic dhe të shohë sesi është jeta e një polici.

Country: 
Brazen (2022)

Brazen (2022)

Brazen (2022)
IMDb: N/A
94 min

Kur motra e saj vritet dhe zbulohet jeta e saj e dyfishtë si interpretuese në internet, Grejs injoron paralajmërimet e një detektivi gjakftohtë dhe përfshihet në këtë rast.

Country: 
Amsterdam Express (2014)

Amsterdam Express (2014)

Amsterdam Express (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një emigrant shqiptar përfshihet në jetën plot mundësi të Amsterdamit, mes kërcënimesh dhe trafikantësh të rrezikshëm…

Genre: Drame, Shqipetar