Shqipetar Movies
Shkembimi (2021) +18

Shkembimi (2021) +18

Shkembimi (2021) +18
IMDb: N/A
N/A
N/A

KUJDES! FILMI MUND TE SHIKOHET VETEM NE KANALIN E YOUTUBE ZYRTAR TE DRILON HOXHES! Jetët paradoksale të dy vëllezërve, njëri në Shqipëri e tjetri në Amerikë, historitë e të cilëve…

Amsterdam Express (2014)

Amsterdam Express (2014)

Amsterdam Express (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një emigrant shqiptar përfshihet në jetën plot mundësi të Amsterdamit, mes kërcënimesh dhe trafikantësh të rrezikshëm…

Genre: Drame, Shqipetar