Turk Movies
Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar

Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar

Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar
IMDb: 7.1
114 min

Duke premtuar një festë vizuale të ngjyrave, kostumeve, dritës dhe vendndodhjeve, do t’iu bëjnë të qeshni dhe qani njëkohësisht me shfaqjet e saj të fuqishme të aktrimit, si dhe dialogët…

Country: 
Genre: NETFLIX, Turk